Vores målsætning er at yde den bedste service og imødekomme de behov, der eksisterer/opstår på markedet. Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere informationer eller henvisning til nærmeste forhandler på +45 21 43 89 96.

”Vi brænder for at levere komplette indretningsløsninger, der bidrager til inspiration og innovation, og hvor kvalitet og funktion går hånd i hånd”

 

Mission

Savir Design arbejder for at skabe de bedste indretningsløsninger til virksomheder og institutioner inden for den private såvel som den offentlige sektor med udgangspunkt i kvalitet, ergonomi og bæredygtighed.

 

Vision

Savir Design ønsker at blive den foretrukne samarbejdspartner for forhandlere af møbler til kontraktmarkedet og undervisningssektoren i Norden.

For den enkelte person, der benytter Savir Designs møbler, ønsker vi at bidrage til skabelsen af inspirerende kontor- og undervisningsmiljøer samt bedre arbejdsstillinger og dermed større arbejdsglæde.

 

Miljø

Hos Savir Design fokuserer vi på bæredygtighed bl.a. ved valg af materialer, optimering af ressourcer samt lang levetid for hvert enkelt produkt. Når Savir Design vælger leverandører og samarbejdspartnere, lægger vi specielt vægt på miljø- og bæredygtighed. Vi arbejder målrettet efter ISO 14001 miljøledelsessystem certificering og kræver samtidig ISO 9001 og ISO 14001 af vores leverandører. Savir Design opfylder miljømæssig lovgivning og arbejder med forbedret miljøindsats.

 

↑ Top of Page
da_DK
en_GB
en_US